Sidebar

21
di, sept

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

START OM 19.30 UUR

Foto: domantasm.

038 Zwolle sport - We starten we om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent bij het basketbalveldje in Park de Wezenlanden (Wethouder Alferinkweg). Vanaf daar maken we onder begeleiding van muziek, speaker en verkeersregelaars de ronde. Let op, het dragen van een helm is verplicht! En neem lampjes mee, want de zon gaat al vroeg onder.

We vertrekken als één groep en komen zo ook weer aan. Omdat er zowel volwassenen als kinderen meedoen, passen we ons tempo hierop aan. Als je niet zo snel kunt skaten, rijd dan vooraan in het peloton. Dat maakt het makkelijker. Wanneer je niet kunt volgen of geblesseerd raakt, is er voldoende begeleiding en een volgauto aanwezig.

GEBRUIK JE KOP, HELM OP!

De organisatie van Night Skate Zwolle stelt - in navolging van de KNSB - het dragen van een (skate- of fiets) helm verplicht! Daarnaast adviseren wij alle deelnemers dringend andere goede valbescherming te dragen. Het niet dragen van deze beschermingsmiddelen kan leiden tot ernstig letsel en zelfs de dood.

Natuurlijk blijft meerijden met of zonder deze beschermingsmiddelen altijd volledig voor eigen risico van de deelnemer zelf.

Veiligheid komt op de eerste plaats. Draag daarom de juiste bescherming. Vergeet je helm niet en houd je aan de verkeersregels. Denk eraan dat je ook veilig thuis komt (lampjes).

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.