Sidebar

07
di, apr

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

038Zwolle Evenementen/Kerstmarkten - De kerstmarkten in Zwolle staan weer garant voor sfeervolle feestverlichting, heel veel kraampjes vol kerstcadeaus en natuurlijk de niet te versmaden glazen op vrijwel alle kerstmarkten! En dat aantal ís nogal wat. We hebben er een paar voor u uitgezocht, dus… veel plezier met dit overzicht en uiteraard de bezoeken áán die kerstmarkten.

Grote Kerkplein
In het hartje van Zwolle, op het Grote Kerkplein wordt van 20 tot 26 december een compleet festivalterrein ingericht waar iedereen zijn/haar hart kan ophalen aan een sfeervolle kerstmarkt met lekkere warme vuurtjes, warme hapjes, warme chocolademelk en ongetwijfeld ook heerlijke glühwein.

Kerstmarkt Stadshagen
Op maandag 23 december is het van 10.00-20.00 uur goed toeven op de kerstmarkt in het winkelcentrum Stadshagen met ’s avonds Culihoppen en een vossenjacht.

Isala Hartcentrum
De jaarlijkse Warme Wintermarkt van Isala Hartcentrum vindt plaats op donderdag 28 november op de 1everdieping boven de centrale hal met een kraampjesmarkt van zelfgemaakte creaties door de medewerkers van het Hartcentrum. Met de opbrengst van de hapjes en drankjes steunt men het goede doel De Muskathlon.

Leger des Heils
De winterfair met leuke kraampjes en warme wafels van het 50/50 Workcenter van het Leger des Heils, vindt plaats op 28 november a.s. van 16.00-20.00 uur op de Dijkstraat 6.

Kringloop Zwolle
Op 28 november organiseert de Stichting Kringloop Zwolle op de Nieuwe Deventerweg 6 van 18.00-21.00 uur een kerstmarkt en kunt u lekker snuffelen tussen allerhande kerstspullen onder uiteraard het genot van chocomelk, glühwein en kerstkransen van de kerstman.

 Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen
Op 14 december organiseert de stichting van 09.30-16.00 uur een KerstCreatiefBeurs in het winkelcentrum MFC De Bolder waar je je eigengemaakte (kerst)spullen kunt verkopen. Raadpleeg voor informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stadshoeve
Op 14 december kun je op Park & Bistro de Stadshoeve van 15.00-18.00 uur genieten van een sfeervol kerstevenement met muziek, kramen met kerstspullen, glühwein en chocomel.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.