Sidebar

29
do, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Samen kijken, samen genieten!
038 Zwolle Kunst/Cultuur/Film - In februari staat Zwolle met de eerste editie van Zwollywood Film Festival in teken van vriendschap. Het festival biedt mogelijkheden om kwalitatieve films te bekijken en verschillende filmische events te beleven op een unieke locatie in het hart van de stad.

Doordat Zwollywood Film Festival samenwerkingen aangaat met bedrijven als Pathé bioscopen, en  lokale ondernemers als sponsors aantrekt, stimuleert het festival ook bewust zakelijke vriendschappen en maatschappelijke organisaties.


Programma

Vrijdag 7 februari 2020: Interactieve talkshow met filmspecialisten en bekende Zwollenaren rondom de Oscar uitreiking, gevolgd door Oscar winnaar Green Book (2018) in Academiehuis De Grote Kerk.

Zaterdag 8 februari 2020 : Filmmuziekconcert van JSO De Vuurvogel, gevolgd door de prijswinnende film The Lion King (2019) in Academiehuis De Grote Kerk.

Prijzen: €12,50.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.